Doznajte što vas sve očekuje na svim životnim poljima te napravite plan koji će vam olakšati male i velike odluke.

Ovan

Prvi znak zodijaka uvijek se (bez obzira na okolnosti koje mu to možda otežavaju) zna izboriti za ono što želi, a tako će biti i u 2022. godini. Odmah na početku godine stižu vam potencijalna ljubavna uzbuđenja. Naime, 29. siječnja Venera napokon izlazi iz svoje retrogradne faze i prestat će stvarati probleme. Budite hrabri i odlučni kao i inače jer je će planet romanse opet biti na vašoj strani.

Pročitajte cijeli godišnji horoskop za ovna.

Bik

Bikovi vole koncept novog početka i zato se uvijek vesele dolasku nove godine, ali prvih par tjedana 2022. godine mogli bi biti malo komplicirani. Venera, vaš vladajući planet, je u retrogradnoj fazi do 29. siječnja što znači da biste do tada mogli stagnirati na svim životnim poljima. To se posebno odnosi na ljubavne odnose i financijsku situaciju.

Pročitajte cijeli godišnji horoskop za bika.

Blizanci

S obzirom na to da je Merkur vaš vladajući planet, njegove retrogradne faze pogađaju vas puno jače nego ostale znakove. Očekujte da odmah sve krene po krivu kako biste se lakše snašli u svim dramama koje bi vam Merkur mogao prirediti. Malo se strpite i čekajte da vam se vladajući planet opet smiluje.

Pročitajte cijeli godišnji horoskop za blizance.

Rak

Sredinom siječnja u vašem znaku bit će pun Mjesec. S obzirom na to da da je upravo to vaš vladajući planet, na samom početku godine očekuje vas jedna mala kulminacija pozitivnih vijesti. Na kalendaru zaokružite 17. siječnja jer biste mogli dobiti dobre poslovne vijesti ili pak doživjeti veliko uzbuđenje na privatnom planu.

Pročitajte cijeli godišnji horoskop za raka.

Nastavak horoskopa pročitajte na narednoj stranici:

1 2 3
Autor

Napišite komentar

Zapratite nas na Facebooku