Drugi proljetni mjesec donosi mnogo izazova pred sve horoskopske znakove. Bit će promjena, preispitivanja, sumnji, nerazumijevanja, ali i uspjeha i trenutaka koji se pamte. Evo što predviđa horoskop za travanj/april!

Ovan

Tijekom travnja/aprila bilo bi poželjno da malo više pozabavite stvarima koje su vas spriječile da ostvarite svoje zamisli i da učinite sve kako biste se vratili na pravi put.Poradite na svom samopouzdanju, ali i na odnosu sa sobom.

Radite na tome da više volite sebe kako biste bili spremni kada se bude pojavila osoba u vašem životu s kojom biste mogli započeti vezu.Tada ćete u potpunosti znati da li je to ono što želite.

Pročitajte i: Godišnji horoskop za 2022. godinu.

Bik

Travanj/april će u vašem slučaju biti vrijeme za samorefleksiju. Analizirat ćete svoja razmišljanja i osjećaje, kao i očekivanja vezana za karijeru i ljubav. Doći ćete do jasnijeg razumijevanja što želite od partnera, bilo da ga već imate ili ne.

Ako ga imate, oprostit ćete mu greške, ali ćete ipak očekivati određenu razinu odgovornosti s njegove strane.

Blizanci

Postoji vjerojatnost da ćete tijekom travnja/aprila biti zbunjeni, da će biti nesporazuma prilikom komunikacije s drugima.

Međutim, travanj/april će biti i mjesec introspekcije i ponovnog otkrivanja. Otkrit ćete da vaše srce nije ravnodušno prema nekoj osobi, a to može biti i prijatelj.Ljubav i prijateljstvo bi mogli ići ruku pod ruku ovog mjeseca!

S vama nikad nije dosadno, vi stalno smišljate nove stvari i izazove, ali morate pokazati malo tolerancije prema željama drugih.

Za nastavak pređite na narednu stranicu

1 2 3 4
Autor

Napišite komentar

Zapratite nas na Facebooku